Waarom ik met Lotusi begon

Wanneer moet je bij Lotusi zijn?

Wat klanten over Lotusi zeggen

'Met een mindfulness project op maat help ik jouw dromen te realiseren.'

Waarom ik met Lotusi begon

De magie van alternatieve methodes

Ik ben Marina Kvataia, founder van Lotusi. Mijn roots liggen in Georgië. Maar ondertussen woon ik al meer dan twintig jaar met mijn man en mijn twee zonen in België.

Voor ik met Lotusi begon, zag mijn leven er heel anders uit. Als manufacturing ingenieur was ik dag in dag uit bezig met machines. Het was een job die ik graag deed. Toch zei mijn gevoel me dat ik meer kon betekenen in deze wereld. Het leek me ook fijn om rechtstreeks met mensen te kunnen werken.


Tijdens een belevingsweekend ontdekte ik de magie van alternatieve methodes om mensen te helpen. Ik maakte er kennis met Yoga, life coaching en massagetherapieën. Ik begon zelf actief deel te nemen aan belevingsweekends en raakte er meer en meer door gepassioneerd.

lotusi_mijnverhaal

Kennis en kwaliteit door professionele opleidingen

Al snel realiseerde ik mij dat ik van mijn passie mijn beroep wilde maken. Ik diende mijn ontslag in en ging opnieuw studeren. Zo behaalde ik het diploma Klinische Psychologie. Ik verdiepte me ook in massages en begon een eigen massagesalon in Linter.

Ondertussen ging ik me verder specialiseren in life coaching en yoga. Nu mag ik mij met enige trots ook Allround Life Coach Expert en Yoga Instructeur noemen.

Door al deze opleidingen heb ik de nodige kennis in huis om vrouwen op een professionele manier te begeleiden. Ik voel me heel gelukkig nu ik de job van mijn leven gevonden heb.

Mijn levenservaring als leidraad

Ik heb in mijn leven al heel wat stappen ondernomen en veranderingen doorgevoerd. Hierdoor ga ik vandaag als een nuchtere dame door het leven. Ik sta stevig met beide voeten op de grond en geniet van vanzelfsprekende dingen. Een kopje groene thee, een stukje zwarte chocolade, een familiebezoek of een avondje met vriendinnen.

Ik leef voluit en word ontroerd door eenvoudige dingen. Een mooie film, een tentoonstelling, een leuk boek of een intrigerend verhaal.

Bij mij ben je in goede handen

Met de kennis en ervaring die ik in mijn leven opdeed, wil ik anderen begeleiden. Dagelijks help ik vrouwen met hun persoonlijke en professionele groei. Ik luister zonder oordeel en creëer een aangename omgeving waar elke vrouw zichzelf kan zijn. Zo kan ze gefocust leren ademen en zich volledig en zonder angst ontspannen.

Ik wil ook jou helpen bij jouw zelfontwikkeling zodat jij op een andere manier naar je problemen leert te kijken. Zo kom je zélf tot de juiste inzichten die jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Spirituele groei

Ik koos voor de naam Lotusi. Het betekent lotus in mijn moedertaal, het Georgisch. De lotus staat bekend als symbool voor spirituele groei. De bloem ontstaat in de duisternis. Ze moet zich door flink wat modder worstelen voordat ze uitgroeit tot een prachtige bloem. Dit proces wordt in vele culturen beschouwd als metafoor voor onze spirituele groei. Het is net door moeilijke levenslessen (de modder) dat we in staat zijn om te groeien en te bloeien.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Bel 0494 89 77 45 of contacteer me via mail

lotusi_yoga_general_1

Wanneer moet je bij Lotusi zijn?

  • Je zit vast in een bepaald levensdomein (bijvoorbeeld je werk of relatie)
  • Je hebt last van stress
  • Je wil nieuwe gewoonten aanleren
  • Je hebt een burn-out of depressie
  • Je bent op zoek naar professionele uitdagingen

Je wil:

Wat klanten over Lotusi zeggen

Toen ik begon aan het traject lag ik met mezelf in de knoop. Ik wist niet goed hoe ik met bepaalde situaties moest omgaan. Ik zat wat gevangen in mezelf door alles wat ik had meegemaakt. Ik kon mijn emoties geen plaats geven. Ik kon moeilijk loslaten en zat tegelijk met veel onverklaarbare woede en verdriet. Ik had nood aan iemand die me terug op het juiste pad kon brengen.

Tijdens het traject heb ik geleerd om mezelf meer onder controle te krijgen waardoor ik nu minder emotioneel reageer op bepaalde situaties. Ik vlieg niet meer uit voor het minste en kwijn niet meer weg in zelfbeklag. Ik heb mijn gevoelens onder controle. Ik heb leren loslaten. Dat was voor mij een mijlpaal omdat ik ineens aan het veranderen was en gelukkig positief. Ik sta nu sterker in het leven. Ik kan kiezen waar ik mijn energie wel of niet steek. En vooral, ik laat de mensen niet meer voor mij bepalen hoe ik mij moet voelen. Ik heb dit nu zelf in de hand. De juiste mensen zijn gebleven. Ik heb meer inzicht gekregen en mijn ogen zijn eindelijk opengegaan. Ik heb nog altijd bepaalde zorgen, maar wie niet. Ik blijf mens. Ik ben trouw aan mezelf. Ik heb en toon respect en wat me niet waard is, laat ik links liggen. Ik ben gelukkig op mezelf en straal dat ook uit. Ik stel en geef mijn grenzen aan. Ik laat niet meer over me heen lopen en bepaal zelf wat ik wel of niet wil. Eerst mezelf en dan de rest.

Het is me helaas tijdens dit traject niet gelukt om aan een man te geraken. :p Maar ik accepteer nu dat ik alleenstaande ben en zonder kinderen zal blijven. Ik heb er vrede mee. Tuurlijk is het fijner met partner, maar God zal een ander plan voor mij hebben…

Ik wil je bedanken voor je luisterend oor en je hulp zodat ik nu sterker in het leven sta. Het heeft me enorm geholpen en het blijft me steunen, dag in dag uit. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om hiermee te starten. En ik heb er nog geen seconde spijt van.

Met dankbare groeten,

Carmen

Na het verlies van mijn mama aan kanker en tegelijk 2 jonge kindjes opvoeden, voelde ik echt de nood om aan mezelf te werken en alles op een rijtje te zetten. Terug zelfvertrouwen krijgen, voor mezelf opkomen,…

De 10 sessies die ik had met Marina waren echt welgekomen. De combinatie van coaching, yoga en massage doet wonderen. Marina is heel rustig en past elke sessie aan op jouw maat. Ze is er ook voor je tussen de sessies door als je dat wil en ook nog erna. Je bent écht in goede handen… Een luisterend, coachend oor.

Dankjewel, Marina!

Sylvia

Vandaag een heerlijke ontspannende massage gehad! Na deze superwarme en dus uitdrogende periode heeft mijn huid gulzig genoten van de olie die werd gebruikt.

Lotusi is een aanrader: zeer professioneel en discreet. Heel mooie en nette omgeving.

Dank je, Marina. De ganse dag nog nagenoten!

Kiki 

Superlieve dame met kennis van zaken! Gesprekken en yoga op maat! Je wordt geconfronteerd met jezelf (fysiek en mentaal), maar super begeleid. Een aanrader!

Joram 

Vlotte afspraak kunnen boeken. Gezellig ingerichte kamer, echt ZEN. Hele goede hoofd- en rugmassage uitgevoerd. Toppie!

Julie

Top service en snel verder geholpen. Superlieve dame met stevige handen.

Barbara

In the beginning I was very sceptic to follow yoga. I had a lot of issues on my mind and I finally wanted to find some peace of mind. So I took the step to deal with a lot of emotional pains. One of them was my dad passing away 7 years ago. He was my Rock.

Following yoga with Marina helped me accepting this loss. It is not complete gone but it is already much better. The stress level is less.

I am following a new series of lessons to get peace of mind for my other issues. I feel relaxed and have more air at the end of each lesson. I even don’t care about the reactions when telling people that I follow yoga. (As people don’t always understand something they don’t know.)

Thank you, Marina. Also for the words of advice. They help immensely to put things in perspective.

Eva

De yogalessen bij yogi Marina Kvataia brengen mij niet alleen de nodige rust, maar helpen mij ook bewuster te zijn van mezelf, mijn lichaam en mijn gevoel.

Marina biedt in haar lessen de nodige balans tussen verschillende soorten oefeningen en stuurt de yogini’s ook bij waar nodig. Ze stelt iedereen op haar gemak en geeft ook uitleg bij vragen.

Ik ervaar de yogalessen van Marina als een ware verrijking. Ik pas ook dagelijks tijdens het werk of tijdens het sporten bepaalde oefeningen toe die ik bij haar leer.  Het helpt mij alles een beetje in balans te houden.

Buidi

Suffering severe health issues, I had to improve my physical condition. After some recommendations I started with Marina Kvataia. As she also offers 1-1 sessions to have a fully personalised approach to maximise the benefits.

Marina took the time to explain Kundalini yoga, first topline, so I could understand. With every session she explained more and I really got fascinated about it.

Marina is inspiring and motivating. She makes me expand my limits but overall she stays discrete. As yoga can touch emotionally sensitive parts of the inward, it is a blessing to have found someone as Marina, where you can feel safe to open in order to heal. I even felt united with my coach.

After 1 session I was amazed about the benefits. Immediately my breath improved, which was my main goal. I can be in control of pain and stress and my body is tighter.

I can strongly recommend Marina Kvataia. I am grateful and blessed to have her as my coach.

 

Carolien

Wil je ook evenwichtig, gezond en voluit leven?
Ik bekijk graag samen met jou welk traject het best voor jou werkt.
Contacteer me voor de beste methode