Life coaching bij Lotusi

Voor wie is life coaching geschikt?

Hoe verloopt het traject?

Waarom life coaching goed voor je is

Dit zeggen onze klanten

‘Be the person that you truly are’

Soms gebeuren er dingen in je leven die het evenwicht tussen lichaam en geest of tussen werk en privé verstoren. Dit heeft tot gevolg dat je weinig energie hebt en ongezonde stress ervaart. Je voelt je uit balans. Het is dan belangrijk om goed voor jezelf te zorgen zodat je niet helemaal uitgeput geraakt. Wie te lang in een ongezonde situatie blijft zitten, riskeert in een burn-out of depressie te belanden.

Life coaching bij Lotusi

Lotusi helpt vrouwen om weer balans en innerlijke rust te vinden.

Als life coach ben ik jouw vertrouwenspersoon en luister ik zonder oordeel naar jouw verhaal. We gaan samen op zoek naar het juiste traject. Ik help je innerlijke rust en balans te vinden. Zo sta je weer in je eigen kracht en ontdek je zélf wat jij kan doen om harmonie in je leven te brengen.

lotusi_lifeCoaching_3

Het life coachingtraject van Lotusi: ’Change your Lifestyle’

Voor wie is ‘Change your Lifestyle’ geschikt?

Individuele coaching voor elke vrouw van elke leeftijd die gemotiveerd is om haar leven te veranderen.

Je bent op op zoek naar

 • innerlijke rust
 • balans tussen lichaam en geest
 • eigen kracht
 • nieuwe inzichten
 • verandering op professioneel of privévlak

Dit mag je verwachten

We starten met een gratis intakegesprek waarin we kijken hoe ik jou kan helpen. Samen bepalen we jouw doelstellingen en zoeken we naar de oorzaak van jouw klachten. Zo kan ik een traject op maat voor jou uitwerken.

Met mindfulness technieken (ademhalingsoefeningen, yoga, antistress massages en life coaching) leer ik jou bewust aandacht te geven aan het moment zonder te oordelen over wat er is. Zo vind je weer balans in je leven en kan je terug in je eigen kracht staan. Je komt zelf tot nieuwe inzichten die je helpen om datgene te bereiken dat jij wil. Ik begeleid jou in het ganse proces.

Zet de eerste stap naar een nieuw leven.

Stuur een mail of bel 0494 89 77 45 voor meer informatie

lotusi_yoga_general_1

Hoe verloopt het traject?

Een traject bestaat uit 10 sessies.

6 life coachingsessies

van 1u - 1u30 (per sessie)
 • duidelijke en meetbare doelstellingen bepalen en er verder op focussen
 • eigen kracht vinden en nieuwe inzichten krijgen (met persoonlijke begeleiding)

2 personal Kundalini yoga coachingsessies

van 1u - 1u30 (per sessie)
 • energiepeil verhogen met ademhalingstechnieken en meditatie
 • in het moment leren leven en de kracht van het moment beleven

Om yoga ook op zelfstandige basis te kunnen beoefenen, krijg je instructies via video-opnames.

2 antistress massages

van 45 min. (per sessie)
 • het lichaam van angst, woede of pijn verlossen
 • energie vrij laten stromen


De volgorde van de sessies ligt niet vast en wordt altijd aangepast aan de behoefte van de klant. Mijn ervaring laat mij toe om aan te voelen of de klant eerder toe is aan een gesprek, een massage of een yogasessie. Hierdoor bereik ik altijd het gewenste resultaat.

Het traject kan ook ingekort worden. Je kan mij hierover bellen op 0494 89 77 45 of mailen. Het kan ook besproken worden tijdens het intakegesprek. Samen vinden we altijd een oplossing.

De life coaching vindt plaats in mijn praktijk in Linter (Sint-Truiden).

Wil je weten of dit traject iets voor jou is?
Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek

Wat kost het traject ‘Change your lifestyle’

Voor de volledige reeks (6 life coaching sessies, 2 yoga sessies en 2 antistress massages) betaal je € 680. De prijs voor een aangepast traject wordt berekend tijdens het intakegesprek.

Geïnteresseerd? Stuur me een mail of bel 0494 89 77 45

Waarom life coaching goed voor je is

In het moment leren leven

Als vrouw heb je verschillende rollen te vervullen in de maatschappij. Dat kan voor stress en innerlijke onrust zorgen. Het is daarom belangrijk dat je in het moment leeft en je lichaam in goede conditie houdt. Alleen zo ben je in staat om je geest sterk en je hoofd helder te houden. Zo slaag je er ook in om elke rol met plezier en succes uit te oefenen, zonder uitgeput te raken.

Eigen kracht vinden

Life coaching helpt je om naar binnen te kijken en je eigen kracht te vinden. Je leert loslaten zodat je energie terug vrij kan stromen. Zo kom je tot nieuwe inzichten en zie je oplossingen voor dingen waar jij mee worstelt.

Het vinden van balans

Om gelukkig te zijn heb je een goede balans nodig. Life coaching helpt je met het vinden van deze balans. Je wordt je bewust van wie je bent en wat je wil. Zo kan je je leven in eigen handen nemen en weer voluit leven.

Doelen bereiken

Met persoonlijke begeleiding lukt het makkelijker om stappen te zetten om je doelen te bereiken. Zo durf je nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan of betere relaties op je werk of privé aan te knopen.

Ontdek wat life coaching voor jou kan doen.

Vul het contactformulier in of bel 0494 89 77 45

Dit zeggen onze klanten

'Tijdens het traject heb ik geleerd om mezelf meer onder controle te krijgen waardoor ik nu minder emotioneel reageer op bepaalde situaties. Ik heb leren loslaten en sta nu sterker in het leven.'

Carmen

'De 10 sessies die ik had met Marina waren echt welgekomen. De combinatie van coaching, yoga en massage doet wonderen. Marina is heel rustig en past elke sessie aan op jouw maat. Ze is er ook voor je tussen de sessies door als je dat wil en ook nog erna. Je bent écht in goede handen… Een luisterend, coachend oor.'

Sylvia

'Ik was verbaasd van de effecten na slechts één sessie. Mijn ademhaling verbeterde onmiddellijk. Ik heb meer controle over stress en pijn.'

Carolien

Ook geïnteresseerd?
Neem hier contact op of bel 0494 89 77 45